Extra insatt programinslag – samtals- och frågestund

Samtals- och frågestund på Hälsans Hus

lördag 29 sept kl 13-14.30

Med anledning av att Jacob Kølle Christensen från Köpenhamn, en av medlemmarna i rådet, är på besök i Stockholm inbjuder Stiftelsen Martinus Kosmologi i Stockholm till ett öppet samtal och frågestund i lokalen i Hälsans Hus lördag 29 september kl 13-14.30.

Jacob är väl insatt i Martinus Instituts arbete angående den sedan flera år pågående rättssaken och berättar gärna om rådets arbete och erfarenheter i denna process. Andra frågor angående rådets arbete, Sakens utveckling och framtidsplaner, mm kan vi också samtala om.

Stiftelsen bjuder på te och vegansk kaka.

Efter samtalet är det paus och därefter föredrag med Pernilla Rosell och Lars Östnäs: Reinkarnation och tidigare liv – kan man bevisa det? (15.00 – 17.00).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *