Bokrelease

Välkommen till bokrelease! 

Universum – vem är du?

 

av Rune Östensson

I ”Universum – vem är du”, möter naturvetenskapen och livsvetenskapen varandra och öppnar upp för ett helt nytt perspektiv på världsalltet. Naturvetenskapen har den fysiska materien som det primära forskningsobjektet medan Martinus livsvetenskap har medvetandet och själva livet som sitt fokus. I detta möte kan de stora frågorna ses i ett nytt ljus.

  • Universums födelse och utveckling.
  • Livets ursprung.
  • Materien som ljus.
  • Vad är medvetande?
  • Vad är meningen med livet?

En spännande resa, från makrokosmos till mikrokosmos – genom världsalltets levande tomrum och de lysande solarna i vårt inre universum.

Boken ges ut på Världsbild förlag.

Fredag 9 november 16.00-19.00

Hälsans hus, Fjällgatan 23

Vi bjuder på dryck och tilltugg samt bokförsäljning.

VÄLKOMMEN!

Extra insatt programinslag – samtals- och frågestund

Samtals- och frågestund på Hälsans Hus

lördag 29 sept kl 13-14.30

Med anledning av att Jacob Kølle Christensen från Köpenhamn, en av medlemmarna i rådet, är på besök i Stockholm inbjuder Stiftelsen Martinus Kosmologi i Stockholm till ett öppet samtal och frågestund i lokalen i Hälsans Hus lördag 29 september kl 13-14.30.

Jacob är väl insatt i Martinus Instituts arbete angående den sedan flera år pågående rättssaken och berättar gärna om rådets arbete och erfarenheter i denna process. Andra frågor angående rådets arbete, Sakens utveckling och framtidsplaner, mm kan vi också samtala om.

Stiftelsen bjuder på te och vegansk kaka.

Efter samtalet är det paus och därefter föredrag med Pernilla Rosell och Lars Östnäs: Reinkarnation och tidigare liv – kan man bevisa det? (15.00 – 17.00).