Martinus Fria Forum

Martinus Fria Forum (MFF) är ett mailforum för alla som är intresserade av kosmologin och som på forumet önskar ta del av andra kosmologiintresserades tankar både vad gäller kosmologin och andra närliggande intressanta företeelser. På MFF annonseras också alla programpunkter liksom eventuella ändringar i programmet.

Genom att skicka ett mail till info@martinus.se och tala om att du vill ansluta dig till forumet så sänder vi ett s.k inbjudningsmail som du behöver svara på. Du kan när som helst avanmäla dig från forumet och du behöver naturligtvis bara öppna de mail som du tycker verkar intressanta för dig.

Du kan också ansluta genom att skaffa ett användarnamn på yahoo som ger dig möjlighet att läsa alla mail på nätet när du har anslutit till gruppen. Då kan du också få tillgång till alla gamla mail som har skickats genom åren. Skriv in din mailadress i rutan nedan och klicka på ”Join now”. Du får då ett svarsmail där du måste bekräfta att du vill ansluta. Om du inte finner mailet: titta i skräpkorgen. Det kan ta någon dag innan vi har bekräftat dig som ny deltagare.

Subscribe to mff_sthlm


Powered by uk.groups.yahoo.com