smk_nyhetsbrev_logo

Nyhetsbrev 7, januari 2022

shutterstock_1109403383-webb
Välkommen till ännu en termin av inspiration i form av föredrag, kurser och samtal kring livets djupare analyser – fysiskt och online.

Martinus påminner oss ofta om att vi aldrig är ensamma och att det alltid finns någon slags hjälp att få. Så här formulerar han det i Storkursen st. 400:

”Vi är ju omgivna av ännu fler osynliga väsen än vi är omgivna av synliga väsen, och det är därför som vi ska be. …, Gud hör med alla dessa psykiska väsen, skyddsänglar, som finns omkring oss. … Hur kan man annars tro att Gud skulle överlåta hela denna värld till icke färdiga, underutvecklade människor, som är i fara var de än går? Tror någon att Gud skulle ha lämnat denna mänsklighet åt sig själv? Alls inte. Det är så många väsen bakom som följer oss överallt där vi går.”


Nytt program för vårens föredrag

Nu är nya programmet upplagt på https://martinus.se/program/. Det blir föredrag på Hälsans hus som filmas och sänds på vår Youtube-kanal. Föredragen annonseras också på vår Facebook sida: Martinus kosmologi Stockholm.

Trasthagen-projektet 2022

I vår kommer fler praktiska förbättringar att göras på hus och fastigheten. Det kommer även att arrangeras trivselträffar, studiecirkel och samvarodagar där under 2022. Mer information kommer senare i vår.

Esperanto-kurs om intresse finns

Martinus har vid flera tillfällen uttalat sig positivt om esperanto och dess initiativtagare L.L. Zamenhof. Om du är nyfiken på detta internationella språk och vill lära dig grunderna i det så hör av dig till Håkan Lundberg (hokanx@gmail.com). Är det tillräckligt många som anmäler intresse så startar vi en esperanto-kurs under våren. Stiftelsen Martinus Kosmologi har till minne av Göran Lundgren skapat en hemsida med vilken man kan börja lära sig esperanto: www.amika-lingvo.se

Samtal i styrelsen om framtidsfrågor

Det pågår samtal i styrelsen om flera stora framtidsfrågor för stiftelsen. Vi hoppas kunna bjuda in alla intresserade till ett "stormöte" senare i år för att presentera våra tankar och samtala om olika möjligheter.
”Utan att människorna når fram till att använda bönens kraft, blir det ingen fred i världen.”
Martinus, Storkursen, st. 390

smk_nyhetsbrev_logo