smk_nyhetsbrev_logo

Nyhetsbrev 11, november 2022

shutterstock_1109403383-webb

Introduktionsföredrag på Hälsans Hus, lördag 26/11 kl 15

Om du är nyfiken på Martinus världsbild men ännu inte vet så mycket om den är du välkommen till detta föredrag. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor och diskutera innehållet. Finns det intresse så kan de som vill prata om att starta en samtalsgrupp för nya intresserade.

Julavslutning på Hälsans Hus, söndag 18/12 kl 14–16.30

Efter flera pandemi-avslutningar där digitala julhälsningar har sänts ut, tycker vi det är dags för äkta vara! Stiftelsen har bokat Terrassen, i botten av Hälsans Hus, med plats för uppemot 50 personer. Programmet blir av konstnärligt slag ungefär en timme, därefter julfika. Vi avslutar med att se Lennart Pasborgs nya film: Martinus – Liv och världsbild, med svenska undertexter (42 min). Låt oss glädjas åt en ny kommande kärlekskultur och hylla gåvoprincipen tillsammans! Fritt inträde. Välkomna!

Tips från Kosmologipodden

Lyssna gärna till senaste avsnittet av Kosmospodden på https://kosmologipodden.se/. Nytt avsnitt före jul, med temat: Krig och fred, där vi pratar om innehållet i Kosmos nr 4/2022.

Instagram-konto och FB-sida för nya intresserade

Nyligen har kontot intro.martinus.se skapats på Instagram. Samma namn finns även på Facebook: https://www.facebook.com/intro.martinus.se. De är sammankopplade och vänder sig till nya intresserade av Martinus världsbild.

Citat av Martinus

»Utan ett vaket samvetes ständigt reglerande inflytande kan ni lätt komma att begå misstag i förhållandet till den människa ni är närmast knuten till. Men också i förhållandet till vänner och fiender kommer ni gång på gång att märka inflytandet från urkrafterna i ert sinne. Det är de misstag ni begår i dessa förhållanden som ni i särskild grad ska göra till föremål för era undersökningar. Att komma till klarhet över sina egna fel är den snabbaste vägen till att komma att älska sin nästa som sig själv.«
(Martinus i artikeln Samvete)

smk_nyhetsbrev_logo
Email Marketing Powered by MailPoet