smk_nyhetsbrev_logo

Nyhetsbrev 2, augusti 2020

shutterstock_1109403383-webb

Verksamheten är igång

Varmt välkommen till en ny höst i den andliga vetenskapens anda. Vi har nu skapat utökade möjligheter att delta i verksamheten trots de begränsningar som Corona-krisen fört med sig. Föredragen kommer att hållas i vår lokal på Hälsans Hus, men med ett begränsat antal deltagare. Se https://martinus.se/program/ för mer information och hur du anmäler dig till föredragen. Det går även bra att ta del av föredragen digitalt, ibland direkt i en "livestream" eller efteråt på vår youtube-kanal. Information om länk till att se de föredrag som "livestreamas" kommer att annonserar på vår FB-sida någon dag innan själva föredraget.

Det pågår även ett arbete för att göra det möjligt att delta i studiegrupperna digitalt, via det enkla digitala mötesverktyget Zoom. Hör av dig till respektive cirkelledare för information. Du finner information om studiegrupperna och deras respektive ledare här.

Välkommen!

Nytt om styrelsen

Som ny adjungerad styrelsemedlem finns nu Ulla-Mir Renöfält. Ulla-Mir samordnar även den svenska versionen av tidskriften Kosmos.
Övriga i styrelsen är Henrik Sundström (ordförande), Anne Pullar (vice ordförande), Göran Asplund och Håkan Lundberg.

100 år i mars

Söndagen den 21:a mars 2021 är det 100 år sedan Martinus fick sin kosmiska invigning. Vi planerar att fira detta med ett särskilt evenemang. Mer information kommer i nästa nyhetsbrev.

"Man kan aldrig få fred genom att använda makt, freden kan man endast få genom att själv vara freden. Vad vill det då säga att själv vara freden? – Det betyder att man aldrig någonsin blir förnärmad och tar till genmäle inför brutalitet och våld."

Martinus i artikeln Julstämning (Kosmos 2012/10)
smk_nyhetsbrev_logo