smk_nyhetsbrev_logo

Nyhetsbrev 14, juni 2023

shutterstock_1109403383-webb

Vi läser hela LIVETS BOG, del 1–7 under en 3–4 årsperiod – inspirerade av treårskursen i Klint

Vi börjar med att träffas i Stockholm helgen 16–17 september 2023. Vi ses på Hälsans Hus. Vi lär känna varandra och samtalar om hur vi lägger upp studierna. Till första träffen har vi läst Livets Bog, del 1, st. 1119. Sedan ses vi varannan söndag kl. 18.30–20.30 på Zoom med början 8 oktober. Vi ses även i Stockholm på Hälsans Hus igen helgen 2–3 december och fortsätter sedan efter nyår. Kursen leds av Rune Östensson och Anne Külper.
Har du frågor eller vill anmäla dig mejla till: livetsbog@martinus.se
Max 12 deltagare – om kursen blir full har du som bor utanför Stockholm prioritet.
Kostnad: 800:-/år betalas till pg 65 55 95-7 Stiftelsen Martinus Kosmologi i Stockholm
Välkommen!


Programmet för Trasthagen i sommar

Information om programmet på Lidingö finns på https://martinus.se/program-lidingo/ och även som ett info-blad. Programmet är gratis. Mat till självkostnadspris. Möjlighet till övernattning finns. Det finns några platser kvar till kursen med Ulf Sandström i personlig utveckling utifrån Martinus kosmologi med inspiration ifrån Pathwork 17-18 juni. Det finns även platser till kurs- och samvarodagarna 15-17 juli som har följande teman:
  • Att försonas med sitt öde, Anne Pullar
  • Anknytningsteorin i ett kosmiskt perspektiv, Tove Blomqvist
  • Vår inre utveckling och det inre "föräldraskapet", Per-Anders Hedlund

Trivselträff lördag 26/8 kl. 1316 i Trasthagen

Efter sommaren blir det åter en trivselträff i vackra Trasthagen där alla som vill kan umgås och samtala. Det kommer även att ges en del information från styrelsen för Stiftelsen Martinus Kosmologi. Det blir knytkalas så ta med något veganskt som du vill bjuda på mat, dryck eller efterrätt. Ingen anmälan krävs. För eventuella frågor, skriv till lidingo@martinus.se.

Tips från Kosmologipodden

Lyssna gärna till Kosmologipodden på https://kosmologipodden.se/. Nytt avsnitt kopplat till Kosmos 2/2023, med temat Yttre och inre klimat, kommer inom kort.

Martinus-citat med anknytning till sommaren

»Och liksom jag i mitt tindrande sken lät mitt hjärtas värme dallra, bölja och vibrera ut över jorden, ut över alla väsen i sommardagens middagstimme, så må också ditt sken vara en uppenbarelse av innerlig hjärtevärme som inom din nästa kan få mentala isregioner att smälta, skapa en vårflod och få en solljus sommar att dallra, vibrera och bölja ut över hans medvetandes terränger.«
(Martinus i boken Blad ur Guds bilderbok, artikel 1: "Blad ur Guds bilderbok", kap 10)
smk_nyhetsbrev_logo
Email Marketing Powered by MailPoet