smk_nyhetsbrev_logo

Nyhetsbrev, juni 2020

shutterstock_1109403383-webb

En annorlunda vår

På grund av pandemin fick föredrag, studiecirklar och kurser ställas in under våren och även sommaren. Det pågår nu planering av höstens aktiviteter och förberedelser görs för att kunna ha live-streamade föredrag och eventuellt studiecirklar via programmet Zoom till hösten. Mer information om detta kommer i augusti.

En positiv nyhet är att Världsbild förlag fått en ny hemsida, besök gärna den: www.varldsbild.se

På Lidingö

Under sommaren kommer vi att ha fixardagar på Trasthagen. Det finns olika typer av jobb att göra både utomhus och inomhus. Skulle du vilja veta mer om dessa, skriv till lidingo@martinus.se.
Nästa sommar hoppas vi kunna erbjuda tema-dagar och kurser på Lidingö. Men redan lördag 15/8 kan det bli en trivselträff på Trasthagen om läget tillåter. För mer information se här.

Trevlig sommar!

Här ett citat av Martinus som du kan bära med dig i sommar:

"Er lycka skall inte vara avhängig av en annan människas inställning till er, utan av er egen inställning till vederbörande och till omgivningen över huvud taget, om ni efter hand kan förändra er inställning från motvilja, missunnsamhet, svartsjuka, irritation, vrede, bitterhet och surhet till välvilja och vänlighet och förståelse av att ingen kan vara annorlunda än han eller hon är för närvarande och att det inte är er uppgift att göra om dem. Det skall nog livet sörja för."

Från artikeln Vägen till den sanna lyckan.
smk_nyhetsbrev_logo
facebook 
MailPoet