Skip to content

Seminarium med Sören Grind och Solveig Langkilde - endast online

sön17apr14:00sön17:00Seminarium med Sören Grind och Solveig Langkilde - endast onlineSeminarium 2 x 45–60 minuter14:00 - 17:00

Information

Seminariet består av två föredrag med möjlighet till att ställa frågor i chatten på Youtube. Pga av olika omständigheter kan man delta i seminariet endast via vår Youtube-kanal. Alltså, inget deltagade i Hälsans hus.
 
Föredragen är:

  1. Reinkarnation – en logisk och kärleksfull syn på livet, Sören Grind
    Sören presenterar sin nyutkomna bok med samma titel som ovan. Reinkarnation är en avgörande nyckel för att förstå livet och våra olika öden. Nu finns en växande gren av vetenskaplig forskning som stödjer tanken att medvetandet överlever döden. Martinus erbjuder en modell för medvetandets eviga natur som ger livets alla skeenden mening och påvisar en kärleksfull avsikt med vår evolution.

  2. Paus 10 min

  3. Näradödenupplevelser och frihet från rädsla, Solveig Langkilde
    Intresset för personliga berättelser om näradödenupplevelser ökar kraftigt. En röd tråd är att upplevelsen skingrar rädslan för döden, och även rädslan för livet. Martinus menar att all rädsla har sina rötter i vår dödsfruktan. Hur kan personliga upplevelser i dödens närhet befrukta de kosmiska analyserna av vår eviga existens och av döden som en illusion?

  4. Paus 15 min

  5. Frågestund och samtal med både Sören och Solveig utifrån frågor som tittarna skrivit i chatten.

Visa mer

Dag och tid

(Söndag) 14:00 - 17:00