Skip to content

Introduktion till Martinus världsbild - Reinkarnation ger kristendomens kärna nytt liv, Håkan Lundberg (Föredraget filmas inte)

lör20apr15:00lör17:00Introduktion till Martinus världsbild - Reinkarnation ger kristendomens kärna nytt liv, Håkan Lundberg (Föredraget filmas inte)Föredrag 45–60 minuter15:00 - 17:00

Information

Kristendomen är den största religionen på jorden och har hjälpt många miljoner människor världen över. Den kyrkliga kristendomen blir dock mer och mer föråldrad och ointressant för fler och fler människor i många länder. Själva kärninnehållet i kristendomen bli aldrig föråldrat – det är evigt, menar Martinus. Men det behöver sättas in i ett logiskt sammanhang för att passa människor som önskar förklaringar till livets stora frågor. Därför har Martinus skapat sitt verk Tredje testamentet som han menar utgör grunden för en andlig vetenskap.

Man kan säga att den kyrkliga kristendomen sakta men säkert håller på att dö, men genom Martinus analyser av oss som eviga väsen, som nu håller på att utvecklas ut ur djurriket genom reinkarnation, kan kärnan i kristendomen få nytt liv och bli till en stor inspiration för fler och fler ”humana materalister”.

Föredraget ger en inblick i Martinus omfattande världsbild och hans syn på kristendomens fortsättning som en andlig vetenskap.

Visa mer

Dag och tid

(Lördag) 15:00 - 17:00

Plats

Hälsans hus Fjällgatan 23B