Skip to content

Introduktion till Martinus världsbild - Vad är meningen med livet ur ett flerlivsperspektiv?, Håkan Lundberg (Föredraget filmas inte)

lör10feb15:00lör17:00Introduktion till Martinus världsbild - Vad är meningen med livet ur ett flerlivsperspektiv?, Håkan Lundberg (Föredraget filmas inte)Föredrag 45–60 minuter15:00 - 17:00

Information

Det är lätt att tänka att meningen med livet är att vi ska må bra och att ha så kul som möjligt, vilket inte är fel, men meningen med livet är mer än så sett ur ett perspektiv som sträcker sig över lång tid, nämligen över flera liv.

Alla Martinus analyser av livet utgår ifrån att vi jordmänniskor utvecklas genom reinkarnation.

Utöver allt det positiva i livet så lyfter Martinus två områden som han menar är centrala för utvecklingen av oss som människor:

  • att vi lär oss att tänka mer och mer logiskt 
  • att vi lär oss att känna mer och mer medlidande

Meningen med livet får delvis en annan innebörd när man ser på vår utveckling från ett flerlivsperspektiv. Att vi inte bara lever ett liv utan många liv gör att synen på våra problem och utmaningar kan ändras på sikt. Vi kan nämligen få mer trygghet, tillit och hopp i livet genom en ökad förståelse av oss själva och vår utveckling under många liv.

Varmt välkommen om du är nyfiken på Martinus världsbild och meningen med livet!

Visa mer

Dag och tid

(Lördag) 15:00 - 17:00

Plats

Hälsans hus Fjällgatan 23B