Skip to content

Kurs i personlig utveckling utifrån Martinus kosmologi med inspiration från Pathwork, Ulf Sandström

lör15jun(jun 15)09:00sön16(jun 16)17:00Kurs i personlig utveckling utifrån Martinus kosmologi med inspiration från Pathwork, Ulf SandströmFöredrag, samtal och reflektion09:00 - 17:00 (16)

Information

Hur kan vi förstå och tillämpa de andliga lagarna, som Martinus beskriver, i vår egen personliga utveckling? Kan vi lära känna dessa levande lagar och principer genom att se hur vårt eget personliga liv gestaltar sig? Om vi inte först möter livet, såsom det visar sig för oss, kan vi inte riktigt ta oss an oss själva. Men för att kunna göra det behöver vi lära känna oss själva, vi behöver förstå våra känslor, tankar och behov och hur dessa styr våra liv.

I den här kursen tittar vi närmare på de principer som ligger till grund för vilka vi är och hur vi kan arbeta med oss själva för att utvecklas. I kursen tar vi bland annat inspiration av texter från Pathwork som grundar sig på samma världsbild som Martinus presenterar.

Martinus kosmologi kan ses som en andlig vetenskap som hjälper oss att förstå livet bättre.

Pathwork kan ses som en andlig psykologi som hjälper oss att förstå oss själva bättre. Se www.pathwork.org för mer information.

Anmälan: Mejla till lidingo@martinus.se eller kontakta 070 255 23 65 (Håkan Lundberg).

För mer information om verksamheten på Lidingö se https://martinus.se/program-lidingo/ och https://martinus.se/pa-lidingo/.

Visa mer

Dag och tid

15 (Lördag) 09:00 - 16 (Söndag) 17:00

Plats

Trasthagen, Lidingö

Trasthagen 7