Skip to content

När krisen eller kriget kommer, Ole Berthelsen och Mikael Krall

lör08feb15:00lör17:00När krisen eller kriget kommer, Ole Berthelsen och Mikael KrallFöredrag 45–60 minuter, följt av samtal15:00 - 17:00

Information

Våren 2018 skickade Myndigheten för samhällsskydd och beredskap ut broschyren ”Om krisen eller kriget kommer” till 4,8 miljoner hushåll i Sverige. Är det något att oroa sig för – en kommande kris eller ett kommande krig? 1979 sa Martinus under en föreläsning att ett tredje världskrig förmodligen kommer ”vid sekelskiftet, men det kan ju också komma tidigare, och det kan också komma senare”. Jämfört med de tidigare två världskrigen menar Martinus att detta krig kommer att ”bli ännu värre och således utan någon som helst motsvarighet eller tidigare motstycke”. Finns det tecken i tiden som pekar på risker för ett tredje världskrig eller annat kristillstånd?

Under föreläsningen kommer vi att presentera mer av vad Martinus och andra har sagt om ett kommande världskrig och titta närmare på världsläget. Om krisen eller kriget kommer – hur bör vi då tänka och förbereda oss rent konkret?

Visa mer

Dag och tid

(Lördag) 15:00 - 17:00

Plats

Hälsans hus Fjällgatan 23B